Answer
Answer, whose fault that there's no place for me?
Answer, whose fault the world is far from perfect?
Answer, whose fault my heart is gonna bleed?
Answer, whose fault that I'm a human only?
Answer, whose fault that I can't fly like birds?
Answer, whose fault this world is a mistake?
Answer, whose fault my heart doesn't get words?
Answer whose fault that I'm a human only?
Answer, whose fault that nature is so cruel?
Answer, whose fault that there's no joy in life?
Answer, whose fault my heart is not a jewel?
Answer, whose fault that I'm a human only?
Answer whose fault I can't forget I'm broken?
Answer whose fault my heart works like a clock:
Even when I don't need it will keep going.
August 18 2014
Свидетельство о публикации №115033012248