повинен
вiд неба очi вiд дощiв.
Нiхто не прагнув обернутись.
Нiхто не прагнув до землi.
Сидiла начебто i все впорядку.
Сидiли зразу не могли.
Росстаяли - втекли.
Тому що просто нам не можна.
Томe що ти повинен утiкти.
Злякатись .
повернувшись до земли.
Повинен бути як Усi..
Повинен бути...
Свидетельство о публикации №115032905842