И трэба ж змагатца с аслом

Ну, ест фсё фсю ноч напралёт.
А Ёг!.. Ого-го!

І вот: мы хацелі спаці вш,
А тут на-на-на чего-т!
Ну, ногі трэ ж екся какся
Вжэ за ныділю пад содк.

І тут вдар нас управа:
А ты чо ніц ф печонк?!
Ах, ты, мая ш Жабка!
Ну, шо шчэ, драшчоў?

Ну, бо ж прам узварваць
Шось шэ, мо, вам Кот?
Гах, ты, мая зь рана!
Ведзь фсё с сахарком сь!

Тады шо б з нейтралаф?
Гах-гах! На – гарРох?
Э! Нэт! Так нэ надта!
Зажарана ж охч.

Ну, добрэ, халвов фпэр.
Шо дальш? СухХарРоф п?
Да, хэ, пэрцу ш  морэ
Ва ём афт жыдкоф!

І вот я тут гондэ,
Мо, й шоСІК дапёр.
Так-так. Мухаморый
Вжэ, значыця, хо… ГоліфКовэ масьль нічаво?
Прагорклэ! Печот!..

Хі-ха! О, пашло!
Да как-та не слатка ш.
Ну, мёду на, ё!

А водкы ны хоч?
Нейтралк каб яво зь.
Ну, й бріта дала калійк моц.
Фільтром ж но й па гной іс калодц.
Кароч, была ноч.

Сітдзіма во ж с Ёж?
А чай фш пад утронк…

…а эт шо – сонц фсходзь чы заходзь…
Колы то було…
У кого…

Бо дэ ж многоточ ф заголофк.
Упадёш с кравчувков!


Рецензии