Думки уголос

Я - той народ якого сила,
Незвідана ще не була,
І наблюдав весь мир плаксиво,
на волонтерськії дива,
На тих хлоп"ят що із щитами,
Від куль за деревом спаслись,
На тих бійців, що на Донбасі,
У схватці з ворогом знеслись!
У небо ангелами душі,
Небесним покривом для нас
Ми пам"ятаємо їх лиця,
Ми пам"ятаємо той час!
Коли напали росіяни
На землю - матінку мою,
Коли палали людські долі
І сльози капали в раю.


Рецензии