Навколо тебе...
Як вияляється і справді потрібно... І не зрозумійте мене не правильно, просто ця людина - вона є мною. Коли хтось з'являється в твоєму житті, ти моментально оцінюєшь його або її, в моєму випадку - це Вона. Я її довго вивчала, дивилася на неї з різних сторін, хотіла зрозуміти, чи можна Їй довіритись, розповісти таємницю? Виявляється, що можна! Вона стала справжньою Моєю часточкою! Інколи, Ми навіть одночасно могли сказати те, про що ми думаємо, а наші слова були ідентичними. Ми часто жартували: "У дурненьких, навіть думки однакові!" Я сумую за Моєю другою "Я". Пробач, якщо образила...
Деякі люди залишають простір навколо тебе, Ти покинула мій...
Свидетельство о публикации №115032912634