Чытыры тысячы сатир

Тут гонды я вам впир.
И шо ты скажыш мни?
Да ныц. Ны Тигр.

Тут некый, мусыть, ий ны й дит
Про гэтэ во нам свиРБ.
Ну, шо в Росии ныц барыш щ.
А вот ва Билк калым ж.

Барыщыху й шукаю в Змий.
А во, дывысь.
Но надто шо-та а ны й видь,
Що я йийи любыф.


Рецензии