Игрец и Жнец Лироэпикоцикларий Новопоговористика

                ЮРИЙ ЧУВАШОВ
               

                ИГРЕЦ И ЖНЕЦ

(Из Лироэпикоциклария "Новопоговористика")



Искусный
     И
          Коварный
               Лжец -
                На
                Дуде
                Чужой
                Души
                Игрец
                И
                Плодов
                Тщеславия
                С
                Гордыней
                Жадный
                Жнец.
               


Рецензии