Рассыпаны жемчужины

Рассыпаны жемчужины,
Разорваны бусы,
Переживи начисто
Тревожности минуты.
Оторвана страница,
Отодвинута занавеска,
В окне чья-то любовница,
А я - жена любимая.

Алiна Олiйник - умовна поезiя

Розсипані перлини,
Розірване намисто,
Переживи начисто
Тривожності хвилини.
Відірвана сторінка,
Відхилена фіранка,
В вікні чиясь коханка,
А я  - кохана жінка.


Рецензии