Ажал

    Амач гила чаз Сефихан
    Гьикьван сефил йикъар я
    Сабурлу хьухь я чан вахар
    Им аллагьдин кьадар я

    Сефил хьанва чун вири
    И дерт лап бей-чара я
    Къе ам я,пака масад
    Гьам виридан чка я

    Т1ебиатдин къанун я
    Буйругъдалди къведач
    Салам гана атайт1а
    Ваъ лугьузни жедач

    Теклифайт1ани вири
Зегьметар на ч1угур кьван
 Вичиз герекди хкяйда
Гьич саданни  жедач  ван
 

Стхаярни рухваяр
Ава кьил гьатна хура
Гьик1 алакьна лагь  квелай
А жегьил чан  тваз сура

Ахквадач мад садрани
Шезва зунни къвез кьагьур
Аллагьди куьн виридан
Рик1ериз гурай сабур 


Рецензии