м

моя вулиця грає всякими фарбами,
останнім часом здебільшого синім.
величне стало якимось смішним та незграбним,
й вся правда лише в нас є нині.
танцювати на головній площі,
привертати до себе увагу,
відчувати всім тілом молодість,
забувати про розум та рівновагу..
й бути тими, ким є насправді -
без вигадок, фарсу та вихвалянь,
в істини лиш ми самі стоїм на заваді,
нам хоча б не стидатись щирих зізнань.
та не ховати почуття справжні,
й самим не ховатися за серйозість,
нам не завадили б ліки від фальші,
та від страшної хвороби - дорослість.

забувати безглуздий смуток
й заплакані очі в мороці
памятати тільки про те що
лиш сьогодні триває молодість.


Рецензии