Стараюсь бути схожа на весну

Стараюсь  бути схожа на весну
Ту  гомінливу та  дзвінкоголосу.
Стараюсь бути схожа на весну
І заквітчати русу  свою  косу.

Стараюсь бути  схожа на  весну
Заквітчану  й убрану в ніжні квіти.
Стараюсь бути схожа на весну
Й радіть всьому ,як  ій радіють діти.

Стараюсь  бути схожа на весну
З зеленим килимом  і  цвітом на  деревах.
Стараюсь  бути схожа на весну
Окутану  у вітрові маневри.

Стараюсь бути схожа на весну
Із солов’їним тьохканням   у лузі .
Стараюсь бути  схожа на весну
Й не  буть ніколи  у  журбі  і тузі.

Стараюсь  бути схожа на весну,
Ту неповторну  й  ні на  що схожу.
Стараюсь бути схожа на весну…
Цього я хочу  й буть такою  зможу.

27.03.2015


Рецензии