Упевненiсть

Симпатична дівчина танцює,
інша, гарна, теж не відстає.
В другому кутку сидить нотує,
та, що лиш прекрасне подає.

За вікном гуляють всі красуні:
милі незнайомки на підбір.
Мають лиш харизму, та у сумі
виграють в "змаганнях" на добір.

Вони мають все, що лиш захочуть:
компліменти, квіти, посмішки.
Та насправді більшість з них щоночі
плачуть, руками гріючи чашки.

Бо у них немає головного,
того самого, що сил дає.
Найпотрібнішого і живого
почуття, що меж не має.

За щасливим обліком - лиш сльози.
За упевненістю - страх невдач.
За кмітливістю - необрані дороги,
заплутаних без рішення задач.

Ті красуні танцююють, щоб забути
про свої проблеми у житті.
Я ж, нотуючи, задумала відчути
що таке "упевненість в собі"....


Рецензии
Філософський підхід до питання життя... Сподобалось.

Ли Чень Дао   27.03.2015 18:41     Заявить о нарушении
Дякую дуже.

Тишина03   31.03.2015 14:31   Заявить о нарушении