КЪСО
от най-красивата тъга
шептя те
изрича ли някой
името ти като мен
Хубаво е да си наблизо...
* * *
приший моя смях
в малкото си джобче
където слагаш очилата си
чуй
само капка е самотата
другото съм аз...
очите ти са водни кръгове
след хвърлен камък
Когато ме гледаш...
* * *
пътувам
към теб
страхотно неподправена съм -
давам ти тази пролет
сега
В окото - капка солено...
Свидетельство о публикации №115032706528