Даймехкага
Наьха мехка волаш Iеш,
Кийча вар со, дог хьадаьккха,
Хьона дала, кхо ца деш.
Са Даймохк, хьо бахьан вала
Сона-м вIалла хала дац.
Дукха да са хьона дала,
Цудухь, валар сона лац.
Бахалба хьо масса хана
Тха тIехьенаш елаеш,
Даххалца ер дуне Iана
Тхона беркат дебадеш.
26-гIа март, 2015-гIа шу.
Свидетельство о публикации №115032700596