Банальний пейзаж
як білі хризантеми,
На фоні матового золота беріз...
Хтось,прочитавши,скаже:
"Декаденство!",
чи - "Імпресіонізм",
або
Ще наговорить безліч
грамотних дурниць...
А сніг іде...
Сніжинки у теплі
Ще золотої осені,-
великі,
Пухнасті,ніжні,
чисті хризантеми...
Хіба ж я в тому винна ?!
Нехай собі ідуть такі,як є !
Як білі хризантеми
На фоні матового золота беріз...
І що я тут збрехала?
А ті зануди -
хай собі,як хочуть!
жовтень 1995 р.
Свидетельство о публикации №115032701277