Са цIай-ди

Ма хоза да-кха тахан дуне –
Къаьгга сигала хьежаш малх.
Са духьа елаш я-те айме,
Са духьа кхест-те дошо чарх?

Са духьа лекх-те оалхазараш
Зовне дека шой иллеш?
Са духьа я-те уж аренаш,
Сина селла сатем беш?

Долий дерриг хьагуш мел дар,
Са ваь дола цIай дездеш?
Иштта сона салоIам бар,
Из бахьанна долий-теш?

27-гIа март, 2015-гIа шу.


Рецензии