Розмова
кострубато-мовчазному
лицарю Віктору Котощуку
Скажи мені слово,
мій любий,коханий,
Скажи мені слово,
потрібне в цю мить.
Скажи мені слово,
Хай серце не в'яне.
Не тужить,не плаче,
Нехай не болить.
Скажи мені слово,
Що любиш,кохаєш,
Що в світі для тебе
Найкраща,одна.
Що квіти й під снігом
Уже розцвітають,
Всі зими минають,
Приходить весна.
Коханий мовчить,
Посміхаються очі,
Не вміє такі він
слова говорить.
Та вмію читати
В душі його вірній:
Багато вже літ в ній
Любов променить..!
08.12.2009 р.
Свидетельство о публикации №115032609583