Ряст
моєму чоловікові,
в день його народжння
17 квітня
Топчи ряст
І будь здоровий!
Топчи ряст.
Віку довгого і щастя
Хай Бог дасть.
Топчи ряст.
Дивись у неба височінь.
Топчи ряст.
Хоч на час
Забудь тривоги,
відпочинь.
Топчи ряст.
Обличчя сонцю підставляй.
Топчи ряст.
Що було в житті
хороше,
Пригадай!
Топчи ряст.
Живи з любов'ю до життя.
Топчи ряст.
Все цінуй
І вір у краще
майбуття.
Топчи ряст.
м.Звенигородка, 17.04.2006 р.
Свидетельство о публикации №115032609331