Мамо, живи!
мама помирає...
А її не можу відпустить!
Сказали -
"Вік її вже добігає,
А ти себе гляди,
Тобі ще жить і жить.
Про себе думай."
А я думаю про себе!
Не стане мами -
Нижче буде небо...
І сонце холодніше...
Менше зір...
Побляклі квіти,
І земля
пустіша...
Матусю люба.мила,
найрідніша!
Хай Бог повірить:
Я тут не сама,
Хвала Йому,-
Але тебе ніхто,
Ніхто твоїй дитині
не замінить.
Важке обом дісталось
нам життя,
Минулому не буде
вороття,
Та одна одну ми
завжди
Більш за саме життя
любили.
І уявити я не маю
сили,-
Як втрачу я тебе,
моя матусю,
Я навіть думати про це
боюся...
Напевно,Бог тобі
Хоч Там готує Рай...
Матусю люба,найрідніша:
Душею
і звідтіль
мене не покидай....
Весна 2007 р.
Свидетельство о публикации №115032608969