Парадокс купи

Що таке купа? Скільки треба піщинок, щоб утворилася купа?
Евбулід.


Скільки треба доріг, щоб відчути свободу?
Скільки треба жінок, щоб пізнати любов?
Скільки рис на обличчі визначатимуть вроду?
Скільки матиме успіх ознак та умов?

Все відносно у світі, чи є певна міра?
Коли вирішальний ступаємо крок?
Так, Вчителю, я все приймала на віру.
Призначте останнім наступний урок.

Мені буде досить про Вас пам'ятати,
Плекатиму образ Ваш серед думок.
А купа... - це те, що не можеш підняти.
Чи то жалю каміння, чи смутку пісок...


Рецензии