Щось митт ве

Ти мене загубив, але міг отримати.
Поруч не був, я мала покликати???
Біль мій заснув, по іншому плакала.
Ти знов почув, побіг - до матері.
Бажаю одне, блукай не з нею...
Біжи там де будуть, цвісти орхідеї.
Там де колишні, вільні птахи.
Сміються як раніше, до всіх ваших
"крахів".
А я ж буду небом, але не твоїм.
Бо час всьому свій, а наш уже сплив.


Рецензии