Анна Баркова-Хват Кров и жовч просочили
Наші справи і наше життя.
Доля вовчим все разом зробила:
І серця та і все майбуття.
Ми своїми зубами й кігтями
Розриваємо свОїх батків.
Не каміння у ближніх жбурляєм –
Позбавляємо просто – життів.
Що? Не треба про це і гадати,
Бо ці гадки приносять вам біль?
А чи в змозі ви радість всім дати
Наче блюдо, де хліб є і сіль?
*****************************
ОРИГИНАЛ:
Пропитаны кровью и желчью
Наша жизнь и наши дела.
Ненасытное сердце волчье
Нам судьба роковая дала.
Разрываем зубами, когтями,
Убиваем мать и отца,
Не швыряем в ближнего камень –
Пробиваем пулей сердца.
А! Об этом думать не надо?
Не надо – ну так изволь:
Подай мне всеобщую радость
На блюде, как хлеб и соль.
фото из Сети
Свидетельство о публикации №115032611035