In labirint

S-au scurs toti anii intr-o clipa,
nici n-am simtit cind au trecut,
atitea ore de rutina
prin intuneric s-au pierdut.

M-au parasit atitea zile,
pe care-n nopti le prefaceam,
privind cu ochii inspre usa,
pe patul meu de linga geam.

Am strabatut atitea drumuri
din nicaieri spre nicaieri;
am ratacit prin intuneric,
pe-ncrucisatele carari.

M-am tot luptat cu mine insumi,
am fost infrint...si am invins!
Mereu in lupta fara capat,
in labirintul meu inchis.

(In labirint Constantin Sandic)


Рецензии