Мамо рiдна

Мамо рідна,люба,
дорога,кохана!
Хай тобі ще довго-довго сонце світить!
Здоров'я міцніє і краса не в'яне,
І цвітуть у серці молодості квіти!


Найбільше за тебе я Бога молю,
А за мене,я знаю,ти.
І живу я на світі,і світ люблю
У теплі твоєї доброти.


Хай Матір Божа тебе береже,
І Аннна Свята від біди стереже,
Святий Пантелеймон від хвороб ізціляє,
Святий Миколай добро посилає.


Мамо рідна,найлюбіша,
найдорожча,наймиліша!
Спасибі за все,що даєш,
За те,що в житті бережеш...

Спасибі за те,що ти є,
Що сонце в житті ти моє!


Рецензии