Пехил жемир

Пехил жемир вун вилик квай инсандал
Бегьерар к1ват1 хъийиз физвай гуьнедай
Сабурдивди гаф гафунихъ гилигиз
Инсан, инсан хьана к1анда бинедай

Жувак квай тахсирар такваз вилериз
Масабурук гунагьар кутамир вуна
Жуван тарифдай гафар ава вахъ
Хъархъун далдамар гатамир вуна

Кьисмедин вилик вири сад я чун
Дуст к1еве гьатайла вучиз шад я вун
Писвал квадра хъени рекьяй физ ая
Арабир на аллагь рик1ел гъиз ая

Авур писвал мад вин патахъ элкъведа
Яргъаз фидач кам кьулухъди вегьеда
Кьве рехъ жеда фикиррани инсандин
Фагьумна,вун а дуьз рекьяй физ ая


Рецензии