Песня Крыныця моя

Украинска писня, як ты хороша,
Як ты мелодична, як доля моя,
Зовэшь на зелэны лугы и гаи,
Там, дэ расцвитают квиты вси мои.

Припев:
Крыныця, крыныця, крыныця моя,
Напьюся водыци, вода в нэй жива,
Крыныця, крыныця, ты ридна моя,
Хай будэ вам щастье, здоровье, життя!

Спиваю веснянку, надию свою
И бачу я матирь стареньку свою,
Вона мэнэ вчила спивать про мий край,
Душа журавлэм хоть туды раз злетай!

Напыйся с крыныци холодной воды,
В дорогу далэку еи набэры.
Щоб помныла ты щебетанье дубрав,
Цветковы сады, соловьиный наш гай!


Рецензии