Рядок

Роз'їло щастя кислотою,
Немає більше теплих слів.
Біль здавлює мене вагою
Розбитих мрій і почуттів.
Немає сонця,нема світла,
Лиш мертвих темрява надій.
Зсередини смертельна битва
Із безліччю жахливих дій.
Думки запали у свідомість
Незлі;ченим числом зірок,
А потім зникли вщент,натомість
Залишивши один рядок.
Він мучив сутність,серце мучив,
Душа тепер вогнем палає;
Він боляче у груди влучив.
Рядок той "Я тебе кохаю".


Рецензии