Любимая, спи!.. Украинский язык

У долоню розкриту руки
Впали сни...
Ти хоч трохи поспи, допокИ
День ясний

Не почне випивати з душі
Сили знов...
Я тобі розповім у віршІ
Про любов,

Що мене зігріва повсякчас
В холоди...
Що кохання торкнулося нас
Назавжди...

Сон в розкриту долоню впаде-
Не мине...
Хай на мить, та у ньому знайдеш
Ти мене...


Рецензии