Чар вна мелод я серце хвилю

Чарівна мелодія серце хвилює,
І вмить оживають метелики ,в душу злітаючи ,
То ніжність ласкаво у серці танцює,
Тепло у душі на мить розливаючи.

То дивні сонети мойого  кохання,
Лунають солодко десь в глубині,
Яке то солодке та ніжне страждання ,
Чути у серці мелодії ті чарівні.

Довкола усе стає красивіше,
Зворушує милим серцю відлунням ,
Стає усюди все краще,
І все це є чарівним коханням.


Рецензии