Украина - краина героев
Тільки мертвих, нажаль, неживих.
Кожен день ходять люди з труною,
Тільки плачі тут чуть, а не сміх.
Україна – багата країна
Та жебрачкою йде по світах.
І багато вже місць, де руїна,
Ллється кров і панує де жах.
Україна – країна розбрату,
Що не має у часі кінця.
Україна –ридаюча мати,
Матерів кровоточуть серця.
Україна! Коли ж схаменешся?
Досить люди вбивати братів!
Буде час, ти колись посміхнешся?
Прийде час, щоб народ тут радів?
Україна – країна надії,
Що, нажаль, допокИ не збулась.
Захлинулися в крові всі мрії.
Може й випливе? Боже їй дасть?
фото из Сети:похороны участника АТО
Свидетельство о публикации №115032410319