Жага

Квiтки гранату сипляться в душi,
По струнах,тонесенько чiпають,
Осипаються жагою у вiршi,
Далеку путь у серцi прокладають.
Iз розумом у поєдинцi
Вони сплелись вiнком.Спокусо,
Тут я з тобою наодинцi,
А там - нема. Ты за вiкном.



*Квiтки гранату - символ жаги,пристрастi


Рецензии