Як же важливо нам себе не загубити

Як же важливо нам себе не загубити.
Коли людей навколо колорит.
Коли у кожного є фаворит.
І так нам хочеться все пригубити...

Як же важливо нам себе не загубити.
Коли красу нав'язує журнал,
А те що подивитися - канал.
І так нам тяжко щось із цим зробити.

Як же важливо нам себе не загубити.
І пам'ятать завжди лиш хто ти є.
Знайти для себе рідне щось, своє.
Себе і світ навколо свій любити.
Й себе у світі цім не загубити!


Рецензии