***

Ти як квіточка у полі волошка,
Така гарна незаймана щира,
Ти моя маленька скоморошка,
Така ніжна, весела й мила.

Я у полоні твоєї краси,
Ні дня не можу без тебе,
Ти відпочинку мені не даси,
А я заберу до себе.

Я милуватимусь вічно тобою,
Ні на секунди не забувши тебе,
І якщо треба стану до бою.
Не шкодуючи себе.

23.03.2015
11:36


Рецензии