По дороге, от дома за миг. укр. язык

Вітер холодом б"є
(а неначе ж минула зима),
В ніч несе монгольф"єр,
І на ньому летиш ти сама...

Ти фантазій політ
Наших зустрічей в серці сховай,
Наче пазурі кіт...
-Гей, прислужнице, кави подай!..

У нічному бістро
По дорозі, від дому за мить,
Уповільнила крок
Філіжанкою серце зігріть.

Он удома сім"я-
Чоловік... І дитина... Таке...
А душею- моя...
Що ж... Кохання твоє- нелегке...

І до зустрічі час,
Наче кавова гуща, на дні...
Та бувало, не раз
Ти себе дарувала мені...

Наче Божі Дари
Наша зустріч в годину важку...
-Приїжджай! Відігрій!..
-Гей, дівчИно! Подай коньяку!..


Рецензии