А я, як ота...

Як хочеться на Батьківщину вернутись
У рідне, привітне село.
До серця матусиного пригорнутись...
Та мами, як і не було.

Як і не було ні знайомих, ні друзів,
Розбіглися в світ - хто куди...
А я, як ота стебелина у лузі,
Як вербонька біля води!

А я, як берізка ота при дорозі,
Що в смутку все слізоньки ллє...
А я, у печалі уся і в тривозі,
Чекаю на щастя своє!


Рецензии