***

Чому б мені не здохнути на полі бою,
Взявши свою волю у кулак,
Ну на що в світі скільки болю,
І на що я такий дурак.

Все наче добре, гарне, світле,
Але тільки у моїх думках,
Я все пробачу, тільке вірте,
Моє життя у моїх руках.

Я не люблю брехні так сильно,
Але ж і правда вже така тяжка,
І жити у цім світі больно,
І доброта така важка.

Але я вірю у добро,
Я такий буду завжди,
Нехай мене ріже зло,
Я говоритиму зажди.

Зажди я ж ще цукерку тобі не дав,
А потім ріж мене вбивай,
Я ніколи нічого від себе не гнав,
Про зло забувай...

21.03.2015
23:19


Рецензии