***

Я тебе так сильно кохаю,
Я знаю що брешеш мені,
Я без тебе так часто вмираю,
Я все пробачу тобі.

Можливо не правильно,
Можливо треба бути твердим,
Але я не можу правильно,
Вродили мене вже таким,

Я від тебе одного хочу,
А би не брехала мені,
Цілуватиму тебе до схочу,
Життя все віддам я тобі.

Такий вже я є,
Такою вже є ти.

22.03.2015
00:51


Рецензии