***

КП
Мені – твоє чуже життя.
Тобі – про мене згадка, може...
Твоє в мені серцебиття
Роки лічити допоможе.

Тобі – події, різні люди,
Свої, знайомі, дорогі...
Та знай: ніхто тебе не буде,
Як я, любити на землі!

Я крізь століття упізнаю,
У цілім Всесвіті знайду,
Без слів почую і вгадаю,
Від тебе лихо відведу.

Про мене ти й не будеш знати:
Чужим обличчям усміхнусь,
Про те, що щастя – це кохати,
До тебе Вічністю озвусь.
22.03.15


Рецензии