Як йдеш

Як сьогодні йдеш - то йди назавше.
Не вертайсь ніколи, я тебе молю.
Ніколи не пиши, не дзвони згадавши.
Я любов до тебе в стакані втоплю.

Як сьогодні йдеш - то не вертайся більше.
Не треба ні з любов'ю, ні з жалю.
Ти приніс мені колись люболі стільки.
Як ти вернеш - я душу спопелю.

Як сьогодні йдеш - то не вертайсь ніколи.
Ніколи, чуєш? Я тебе прошу.
Бо як вернеш ти до мого дому -
Я кину все і до тебе поверну.

24/I/15


Рецензии