Фаталiзм
Хоч світ увесь на головах,
Що можуть вдіяти тут люди -
Їх доля в Господа руках.
Живи змістовно, дій, люби,
Ласку божую приймай,
Долею познанної доби
Душа полине в пекло, рай.
Тут вибір знов не за тобою,
Хоч світять завше два путі,
До пекла гонять з Сатаною,
До раю з Богом мусиш йти.
За що й куди - вони рішають,
Скільки й навіщо нагрішив,
Котли горять й чорти чекають
Чи птиці з божеських садів.
Світ і Всесвіт наш - кінечні,
Ніхто не вічний на землі,
Душі не зшито ще кишені
Щоб взяти вкрадені скарби.
Одне тобі завжди під силу
Де в інкарнацію впадеш:
Як за життя ти був Людина
Назад свинею не вернеш.
20.03. 2014р., Київ
*Фото з інтернет
Свидетельство о публикации №115032106569