Люб ть Укра ну

Любіть Україну!
Її небосхили блакитно-безкраї
Такої культури, байдуже – розквіт чи Руїна
У цілому світі, я знаю, ніде і немає.

Любіть Україну!
Народні казки і балади, і пісні
Нехай на теренах її час невпинною хвилею плине
Й нехай прокотились нещастя по нас лиховісні,

Любіть Україну!
Шевченка, Франка і пронизливі Лесині вірші
І мову її – складний переспів солов'їний
Що так рятувала у роки і дні найстрашніші.

Любіть Україну!
Бо кожен – її відчайдушна дитина
Дочка або син сміливі, чуттєві, невпинні
Любіть… Любіть, бо єдина у нас Батьківщина.


Рецензии