Дербент

 Дербент шегьер Нарын-къеле
Ислягь халкьдиз ачух варар
Рехи хьанвач вин кьил гьеле
Т1имил тушт1ани къе яшар

       прип.
Каспи гьуьл серин я
Вин сирер дерин я
Гзаф галай мугьманар
Виридаз ачух варар

Гуз жезвач къе дуьз яшар ваз
Алимарни ава кьил кьаз
Гягь кьве агъзур гягь жеда вад
Шумуд йис жедат1а вин мад

Гьар миллетрин инсанар я
Вин куьчейра аквазвайбур
Берекат квай шегьер я чин
Лугьуз вакай рахазвайбур

Дуствал адет хьанва ина
Сада-садаз  лугьуз дустар
Цаз жеда ,, Дербентский коньяк,,
Вин тарихдиз лугьуз тостар

Чун рик1ивай инанмиш я
Мукьварал а вахт къведайдахъ
Мадни гуьрчег хьана шегьер
Агалкьунар вахъ жедайдахъ


Рецензии