Брехня брехнею поганя

Брехня брехнею поганяє,
І верхи на брехні сидить,
Народ від голоду здихає,
А "Цар" зі "Cвитою" мовчить!

Мовчать,бо ще не все украли,
Щоб люд "По новому зажив",-
Вони ж бо тільки обіцяли,
Що підуть з влади "без ножів":

Що тільки люд то вже проснеться,
І вийдуть разом на "Майдан",-
то хтось із них та й схаменеться,
Скінчивши наглий "деребан"!

Ото і все що обіцяли,
А інше - то вже ми самі,
Собі в умі розмалювали,
Тому що мріяли ,дурні:

Про краще для своїх дітей,
Для всих українських людей,
Що будем жити як в Европі,
А не в "бандитській нашій жопі"!

Які ж дурні то наші люди!
Які ж наївні і прості!-
Невже той олігарх та буде,
"Палити" з "бізнесом" мости?!

Народ і Гроші , "іновірцям",-
То ж не сумісні зовсім речі,
На вагах совісті в тарілці,
Ніяк не переважить "перше"!


Рецензии