Вiйна

Війна. Так мало літер в цьому слові
Та як багато болю та жалю.
А скільки жертв... Це люди випадкові,
Які ходили ради крАю по краЮ.

Це люди, полягти що не боялись
Заради миру, недаремних жертв.
Ці люди ворогу протистояли,
Щоб він скоріш в землі поляг, помер.

Це ті, що в найсуровіших умовах
Ніколи не відступлять від мети.
Це ті, що захищають не в промовах.
Слова їх - дії й вчинки не пусті.

Як тяжко їм приходиться без рідних.
І так не вистачає теплих слів...
А все через невдячність Східних.
Наживших з дуру, статус ворогів.

Я знаю, прийде день жаданий.
І дійсно вже закінчиться війна.
Та не загоїти глибокі рани.
І не забудь, яка загинувших ціна.


Рецензии