Триединство. украинский язык

Так в Прадавнім Єгипті вважалось-
Як людина помре, то зосталось
Тіло, як ти подбаєш, щоб в нього
Знов Душа повернулась від Бога...

Ще й Божественна Іскра- Ка...
Невідома... Казкова... Яка
Втаємничено з Богом єднає...
У житті так нерідко буває-

Зводить доля людину з людиною...
Стане дівчина хлопцю дружиною-
Та немає іскрИ... Не палає...
Все минуло... Кохання немає...

Розійшлись на життєвій межі...
Іскру Божу в собі бережи.
А кохання прийде чарівне-
Іскри ваші єднайте в одне

Незгасиме багаття жаги...
Іскра- міст. Ви- ріки береги.
А кохання рікою пливе...
Триєднання. Одвічно живе.


Рецензии