Хiба це справдi так?

Вже більш нема в душі покою.
Вже більш нема. Ти не зі мною.
І тільки серце, тільки серце
Шукає зустрічі з тобою.

Мені так тяжко. Сил немає
Збагнуть, що вже не обіймає.
Що вже не спить вночі під боком...
І тільки серце все страждає.

Чого страждає? Я не знаю.
Бо наче більше не кохаю.
І вже не хочу повернути.
Та в серці біль все не зникає.

Не хочу? Чи це дійсно так?
Кохання мого сів літак?
І моє серце, моє серце
не витримає більш атак?

Хіба це справді так?


Рецензии