20. 03

Твоїми словами, як розривними, в голову.
Життя на смітник. В плеєрі Земфіра,
на душі гидко.
Дні швидко проносяться, не встигаю запам'ятовувати.
Завтра викину спогади,
яких не було і вже не буде.
Люди маршем по внутрішніх світах
проносяться. Російський мир на підході.
В моді стиль мілітарі й мінімальна кількість
тепла й взаємності.
Мені приємно чути тебе в телефоні.
Слухала б тебе вічно.
Відносно не боляче,
й скоро загоїться.
Я буду писати тобі листи,
й про тебе - вірші.
Дихати стає вільніше.
Виплітаю з окремих речень контексти
і тексти пісень.
Головне, не померти від рецидиву.
Витерпіти нову хвилю болю.
Й благополучно забути.
Йди далі. Я не з тобою.
Просто лишайся в телефоні.
Буду тебе слухати.


Рецензии