Любов в душата
всеки шум в песен на тинтява.
Дори когато любовта пристига,
тихо е… Смях в очите засиява.
И като че ли и нощта е няма,
свечерено как миглите притваря.
И не смее на деня си тя да вярва…
Тихо е… Любов душата приласкава.
Свидетельство о публикации №115032006708