Де ми з тобою...

Де ми з тобою завтра будем?
Чи зможемо прожити вік?
Побачивши яскраві зорі зможем,
Залишитися разом вдвох навік.

Коли це сіре небо гнітить,
І час стирає нас в пісок,
Та хоч Амур у серце чітко мітить,
Та хочу щачтя я нести мішок.


Рецензии