В тебе

В тебе безлiч рiзних зелених душ,
Безлiч рiзних облич та образiв.
Я назустрiч тобi, посмiхаючись, йду
I тебе пiзнаю, по обрисам:

По цвiтiнню кленкiв, по зав'язi вишнi,
Та по крокам сонячних зайчикiв, на стiнi.
Й голубкам, що злетiли сьогоднi повище,
Напиваючись небом синiм-синiм.

По травицi, свiрчкам, повноводдю рiки.
По надмiрнiй вечiрнiй яскравостi зорь.
Я тобi протягну обидвi руки -
Обiйняти тебе дозволь?!


Рецензии